Over ons

Waarom doen wij wat wij doen? Alta Martes zit al jaren in het vak. Je kent hem misschien als Microsoft 365 ICT-specialist of van de enthousiaste content op zijn social mediakanalen. “Vanuit mijn passie en expertise help ik graag mensen. Dus als ik dat ook op deze manier -met ALTA-ICT detachering- kan doen, doe ik dat graag. Want regelmatig krijg ik de vraag of ik kan bemiddelen bij een opdracht om mensen kan koppelen aan een (nieuwe) opdrachtgever. Daar hebben we nu een mooi platform voor ontwikkeld. Om kandidaten en opdrachtgevers te matchen”, vertelt Alta.

Zonder de tussenkomst van een recruiter. Maar van expert tot expert. Want wij begrijpen de markt. De klantvraag en de expertise die daar dan voor nodig is. Alta: “Vanuit mijn ervaring weet ik wat men zoekt en welke techniek daar dan voor nodig is. Ik inspireer en motiveer graag talent om te doen waar hun passie ligt. Want als ik het kan, dan kan jij het ook.”

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures!

Schrijf je dan snel in, wij zorgen dat onze toffe IT-opdrachten als eerste bij jou in de mailbox zitten. Profiteer direct van ALTA-ICT Detachering

Vanuit onze passie en expertise brengen wij uitzonderlijk ICT-talent naar de mooiste bedrijven in Nederland. Dus ben jij op zoek naar die ene uitdagende ICT-opdracht of juist een ICT-specialist voor jouw probleem? Wij maken de match! Want ALTA-ICT is al jaren dé expert in Microsoft 365.