Kandidaat vinden

Wij vinden de beste ICT-specialisten voor jou

Wij houden van focus. En dat betekent dat we liever één ding heel goed doen, dan van alles een beetje. ICT dus. In de breedste zin van het woord. Denk aan ICT-specialisten op het gebied van Modern Workplace, Security, Azure Cloud of Development.

Bij ALTA-ICT Detachering snappen wij als geen ander dat ICT de levensader van jouw organisatie is. Dat daar kennis en expertise voor nodig is én dat dit lastig te vinden is.

De afgelopen jaren hebben wij een sterk netwerk opgebouwd. Dus heb jij een vraag? Ben je op zoek naar extra ondersteuning voor de ICT-afdeling of het je een los project? Wij zoeken een match!

Daarbij maakt het niet uit of het om een losse opdracht gaat, je een ICT-specialist als detavast, zzp’er of juist in loondienst zoekt. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact op en luisteren naar jouw wensen. Daarna gaan wij werven en presenteren we je de beste opties. En dan ligt de bal weer bij jou. Want jij bepaalt wie je aanneemt. Zijn jullie allebei enthousiast, dan regelen wij het papierwerk en stomen we de nieuwe aanwinst klaar voor de start.

Alta Martes – CEO/Microsoft IT Specialist


    * deze velden zijn verplicht